Viikonloppu takana taas kerran ja työt kutsuvat. Tänään pitäis lähteä vielä viikon kestävälle työreissulle ja jattää koko klaani Helin harteille. Tosin Tatu taitaa päästä mökille sorsajahtiin Helin isän kanssa. Kateeksi käy Tatua. Ei sitä että se menee metsälle vaan juuri sen takia. No ensi viikonloppuna odottaa sekin huvi ja Tatulle verijäljen teko.

Mutta asiaan. Olitiin viikonloppuna Helsingissä Terri-Eri näyttelyssä. Mentiin asenteella "toivottavasti ne (Tatu & Otto) pysyy näyttelelyhihnan kanssa kehässä" eli ihan turistifiiliksellä. Se kai tarttui sitten koiriinkin kun pällistelivät paikalla kuin aidot maalaisisännät. Tatu pommpi kuin arojänis tajuamatta että liikkumiseen voi käyttää myös neljää käpälää ja Otto taas teki kehässä kaikki temput mitkä se osaa, jotta olis saanu makupalan. Hauskaa meillä kyllä oli - muutenkin kuin omien koirien kustannuksella. Erityisen mukavaa oli nähdä supernätti Neela sisko. Se oli niin pieni verrattuna Tatuun, mutta luonne näytti olevan ihan veljensä kaltainen. Aivan mahtava tyyppi, toivottavasti nähdään erkkarissa.

Nyt pitää isännän lähteä tai saa asiakkaat mennä keskenään maailmalle. Ohessa vielä tuomarin tarinat meitin koirista.

Oton arvostelu; 13 years old and in wonderful condition. Excellent type. Super coat. Good head. angulation could be a little better. Movement good. Lopputulos - Erinomainen ja luokkansa 2.

Tatun arvostelu; Very typical with lovely outline. Excellent head. Good mouth. Excellent pelt. Excellent coat. Movement erratic. Super temperament. Very promising. Lopputulos - KP ja luokkansa 3. 

PS. Kuvia tulee myöhemmin kun ehditään ottaa.