Että silleen. Meni tänään vähän ohjaajan senat sakasin ja Tatu siinä sivussa teki mitä käskettiin. Miten voi olla niin vaikeeta? Johtuisko siitä että ohjaaja omistaa putkiaivot ja pitäis tehdä 2 asiaa yhtäaikaa ?  Yhtä kaikki hauskaa oli.

Treenattiin puomia, a-estettä, rengasta, putkea ja keppejä. Esteissä ei Tatulla mitään ongelmia kunhan vaan ohjaajalla nakkeja riittää. Tatu nauttii ihan kympillä noista treeneistä. Se on vaan niin nopee ettei ennätä millään ennakoida sen liikkeitä ja kehut/palkka aina myöhässä. Ja sit ne toiset koirat - ne ihkut leikkikaverit kun niitä olis NIIN paljon. Suorituksiin Tatu pystyy onneksi keskittymään mutta se odottelu. Kysyy multa mielikuvitusta pitää kaverin mielenkiinto kasassa.

Taitaa vissiin olla omien esteiden rakentelun paikka. Perjantaina olis onneks jo seuraavat treenit mutta ei tää tahti riitä siihen että Tatun sais kunnolla oppimaan. Koiria on TODELLA paljon - mikä sinällään on positiivista - mutta toistokerrat jää minimaalisen vähäiseksi. Onneksi on iso piha .

Jatketaan harjoittelua ja nyt treenikaverin kans saunaan rentoutumaan